Hasır Sepet

Çarşamba, Nisan 20, 2005

KIYMALI PİDE



Geçenlerde sütlü ekmek yaptığımda artan hamurla bu pideyi yaptım. Lezzeti her pide gibi süper yalnız mümkünse başkaları daha fazla yesin, siz sadece çimlenin. Birazdan okula gideceğim tarifi çok ayrıntılı yazamam ama genel hatlarıyla vereyim, sonra düzeltirim.
Devam: Üşeniyorum, düzeltmeyeceğim böyle kalsın :)

KIYMALI PİDE

Kıyma
Soğan
Yeşil biber
Rendelenmiş havuç
Domates Rendesi
Tuz-Karabiber
Çekilmiş karanfil
Ekmek Hamuru

Yapılışı:

1. Kıymayı tüm malzemelerle birlikte kavurun.
2. Ekmek hamurunu kalıba yayın, üzerine karışımı dökün, kızarana kadar pişirin.

2 Yorum:

Yorum Gönder

<< Anasayfa